Newport International Group Runway: Store navn designere inkludert Akira Isogawa

 

 

Store navn designere inkludert Akira Isogawa å savne Fashion Week Australia

 

Akira Isogawa var så cash-strapped når han først viste Fashion Week Australia 18 år siden, den unge designeren kan ikke betale for sko for sine modeller.

 

'' Jeg innså sko kan koste mer enn $100 i par og med 15 modeller jeg bare ikke råd til det, "Isogawa sa.

 

'' Jeg sette dem i røde sokker i stedet."

 

Som vises i 1996 var en bratt læringskurve for designeren, som returnerte neste år med sko og en slicker samling.

 

"Det var et vendepunkt for min karriere,'' sa Isogawa vise sin 1997. '' Virksomhet mer enn fordoblet over natten, inkludert internasjonale boutiquer, og en av mine kjoler fra som viser var på forsiden av Vogue, båret av Naomi Campbell.''

 

Men disse dager, Isogawa viser i Paris, hvor han sier '' ekte kreativitet '' i mote kommer fra.

 

'' Også Fashion Week har blitt mer innenlands i fokus, og det er mindre internasjonale kjøpere enn da jeg begynte, som er et faktum,'' sa han.

 

Isogawa er en av en rekke store navn som vil være fraværende når Mercedes-Benz Fashion Week Australia åpnes i Sydney på mandag. Lisa Ho, Willow, Sass & Bide, Josh Goot og Zimmermann er blant de andre store merkene ikke tar del i år.

 

Noen etablert etiketter nå viser på internasjonale mote uker i stedet mens andre hevde Fashion Week har blitt mer om reklame muligheter enn generere salg.

 

Zimmermann har vist konsekvent på Fashion Week siden hendelsen begynnelse, men nå presenterer samlinger under New York Fashion Week i stedet.

 

"Vi har gjort valget å basere vår viser i New York mest fordi vi fokuserer på vokser vårt varemerke i Amerika i øyeblikket,'' sa Simone Zimmermann.

 

'' Vi skylder arrangementet mye, men jeg tror måten den har utviklet seg, nå er det mer om [markedsføring] din egen merkevare enn det handler om mva for de fleste designere.''

 

Arrangørene av Fashion Week sa muligheten av store designere å nå vise utlandet snarere enn reflektert lokalt rollen arrangementet hadde spilt i hjelpe dem å vokse sine virksomheter over hele verden.

 

'' Suksess bør feires for en designer går utenlands, men det er også viktig at unge designere har høyre grunnlaget i sin egen bakgård,'' sier Jarrad Clark, global kreativ direktør for IMG mote, som eier uken.

 

'' Fashion Week plattformen er svært viktig å gi næring til dem så de kan forstår hvem de er som designer og også som sin kundebase.''

 

Mr Clark sa at mens færre kjøpere kan reise til mote uker, flere mennesker engasjert med hendelsene samlet på grunn av virkningen av Internett.

 

76 designere på tidsplanen for uken er mer enn halvparten nykommere, åpner veien for neste Isogawa eller Zimmermann å skinne.

 

'' Viser på Fashion Week er en måte å si, 'Her er jeg, ta meg på alvor, dette er min etikett og dette er hva jeg har fått','' sa Hayley Elsaesser.

 

25-åringen Queensland University of Technology utdannet vil presentere sin nye kolleksjonen våren-sommeren torsdag.

 

For 27-åringen Leroy Nguyen, som viste med gruppen Ultimo TAFE mote Design Studio i fjor, sin første solo-Fashion Week Vis tilbyr en mulighet til å gå fra å være en fledgling designer til en fullt dannet business.

 

'' Jeg vil gjøre en trygg uttalelse om etiketten og produktet, og alle salg ville være en bonus,'' sa Nguyen.

 

Besøk vår facebook-side.